Inschrijving geopend

Bereid je voor op een volledige onderdompeling in Amsterdamse sferen. Hoe je dat doet? Om te beginnen door je in te schrijven voor één van onze vijf wandelroutes van de Amsterdam City Walk; de inschrijving is geopend! 

’s Ochtends vroeg, nog in het donker, vertrek je vanuit het Olympisch Stadion. Je ziet de stad langzaam ontwaken terwijl je door het historische centrum wandelt. De verschillende routes leiden je langs de indrukwekkende grachten, uitgestrekte stadsparken, karakteristieke bezienswaardigheden en bekende landmarks van onze hoofdstad.

Ga niet alleen voor de bijzondere plekken, maar ook voor de bijzondere ervaringen van de Amsterdam City Walk: geniet langs de route van flitsbezoeken aan musea en entertainment bij de vele gezellige cafés die hun deuren openen voor onze deelnemers. Laat je tot slot meevoeren met authentieke Amsterdamse gezelligheid mét volkszangers bij het Olympisch Stadion. Want daar is de finish en neem je je welverdiende medaille in ontvangst, op dezelfde plek als de lopers van de Amsterdam Marathon de volgende dag! 

Inschrijven
Er zijn vijf wandelroutes: 12, 18, 27, 33 én, nieuw dit jaar, 21 km. Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 15 mei tot de deelnemerslimiet bereikt is. 

[button url=”https://registration.mylaps.com/amsterdam-city-walk/register” label=”Schrijf je nu in voor de Amsterdam City Walk!”]