• Nieuws
  • Vraag en aanbod startbewijzen

Vraag en aanbod startbewijzen

Hopelijk heb je je op tijd ingeschreven voor dé Amsterdam wandelbeleving van het jaar, want de inschrijving voor de Amsterdam City Walk is gesloten… Heb je toch nog geen startbewijs maar wil je wil meedoen? Laat dan onderaan dit bericht je oproep achter, wie weet is er iemand die een startbewijs kwijt wil! (De overdracht gaat niet via Le Champion, maar zijn jullie zelf verantwoordelijk voor)

We wensen alle deelnemers heel veel succes en vooral ontzettend veel plezier! De fanatieke wandelaars die 27 of 33 km zullen lopen met de wandelingen ‘Water, wonen, winkelen’ en ‘Alles wat de stad te bieden heeft’: zet hem op! We hopen dat iedereen die 12 km ‘Culturele centrumroute’ en 18 km ‘Het stadse buitenleven’ een prachtige culturele ervaring hebben en genieten van al het entertainment langs de route met wellicht hier en daar een flitsbezoek aan een museum. Loop je dit jaar de nieuwe 21 km en ga je daarmee ‘Buiten de gebaande paden’, dan zijn we erg benieuwd wat je vind van deze spiksplinternieuwe wandeling! Laat je het ons weten op facebook

Wij zijn in elk geval al hard aan het duimen voor prachtig wandelweer en ondertussen de medailles aan het tellen die jullie bij de finish krijgen. Ook zingen we vast de stembandjes warm om uit volle borst mee te kunnen zingen met het Amsterdamse levenslied bij het Olympisch Stadion aan het eind van de dag. Kortom, we hebben er enorm veel zin in! 

Tot zaterdag de 14e!