• Nieuws
  • VOORPRET | Lees je in: musea en cafés op de route

VOORPRET | Lees je in: musea en cafés op de route

Een wandeltocht door Amsterdam is natuurlijk niets zonder de authentieke Amsterdamse gezelligheid. Op iedere hoek van de straat vindt je wel een oude bruine Amsterdamse kroeg en op elk terras staat een vers stuk appeltaart met een warme kop koffie op je te wachten. Maar dat is nog niet alles… natuurlijk heeft onze hoofdstad enorm veel te bieden op cultureel gebied. Musea prijken op de mooiste prominente plekken van het centrum, maar vergis je niet! Ook op zolders en in steegjes kun je de mooiste pareltjes vinden… 

Zonde om niet even te stoppen onderweg!

We hebben alle horeca en musea op de route voor je op een rij gezet. Waar drink jij zaterdag de 14e een kop koffie of een koud biertje? En welke musea breng jij een flitsbezoek? Onze aanrader: de Oude Kerk! Dit is het goede doel waar het mooie bedrag dat we hebben ingezameld naar toe gaat, maar ze zetten zaterdag ook de deuren gratis open voor deelnemers van de Amsterdam City Walk!


[button url=”/breng-een-flitsbezoek-aan-een-museum/” label=”Lees hier alles over musea op de route”]

 


[button url=”/horeca-vroeger-geopend-voor-wandelaars/” label=”Lees hier alles over cafés op de route”]