• Nieuws
  • Aanpassingen Amsterdam City Walk

Aanpassingen Amsterdam City Walk

In verband met het overlijden van burgemeester Eberhard van der Laan is het programma van de Amsterdam City Walk aangepast. Amsterdam rouwt om zijn geliefde burgemeester.

Op zaterdag 14 oktober is de begrafenis van de burgemeester en de herdenkingsbijeenkomst voor genodigden in het Concertgebouw. Aanvankelijk liep de route langs het Museumplein en langs de ambtswoning aan de Herengracht, maar die zijn zaterdag niet bereikbaar voor de Amsterdam City Walk. In overleg met Gemeente Amsterdam is de route daarom enigszins aangepast.

Uit medeleven en respect voor de nabestaanden zal het een ingetogen editie van de Amsterdam City Walk zijn. Zo is het entertainment langs de route aangepast en is er geen live muziek. Desondanks wensen we alle deelnemers een mooie wandeltocht en bedanken we hen voor hun begrip.
 
Le Champion
Organisatie Amsterdam City Walk