• Nieuws
  • VOORPRET | Hoe kom jij morgen naar Amsterdam?

VOORPRET | Hoe kom jij morgen naar Amsterdam?

Kom lekker met het openbaar vervoer, dan kun je optimaal genieten van de stad. Geen file, geen zoektocht naar een parkeerplek, maar lekker ontspannen je wandeldag beginnen en eindigen. En… dan kun je ook, voordat je weer naar huis gaat, bij het Olympisch Stadion een lekker drankje drinken 😉

Als je vanaf Amsterdam Centraal Station in de metro stapt, ben je eigenlijk al vol in jouw Amsterdam Experience… Als je naar de Stopera gaat om de Culturele Centrumroute van 12 km te wandelen, rij je met de metro langs halte Nieuwmarkt en stap je uit bij halte Waterlooplein. Hoe Amsterdams wil je het hebben? Of je gaat natuurlijk lekker te voet, ben je meteen een beetje opgewarmd!

Voor het Olympisch stadion ga je vanaf NS Station Amsterdam Sloterdijk of Amsterdam Zuid met de metro en stap je uit bij halte Amstelveenseweg. Natuurlijk hebben we alles ook even overzichtelijk voor je uitgewerkt, klik op onderstaande button om de uitgebreide routebeschrijvingen te checken. Ook als je met de auto komt.

[button url=”/bereikbaarheid/” label=”Lees meer over de bereikbaarheid”]