Allemaal bedankt!

Een recordaantal van 12.000 wandelaars deden vandaag mee aan de 4e Amsterdam City Walk. Het was dit keer een ingetogen editie, in verband met de uitvaart van burgemeester Eberhard van der Laan. Waar normaliter veel live entertainment langs de route is en authentieke volkszangers een feest maken van de finish, werd dit jaar gezellig maar gepast ingetogen gewandeld. Gelukkig had iedereen het erg naar zijn/haar zin en ook de weergoden waren ons goed gezind! Een lekkere 20 graden met een zonnetje dat af en toe doorbrak, lieten ons niets te wensen over. 

Jullie hebben maar liefst, met jullie vrijwillige bijdrage bij de inschrijving, 12.222 euro bij elkaar gelegd voor de Oude Kerk! Wat een fantastisch bedrag, om trots op te zijn! Het was nooit eerder gebeurd dat zoveel mensen op de been waren voor de Oude Kerk, en ze waren erg dankbaar toen ze de cheque in ontvangst namen bij de finish op het Stadionplein. De stichting gaat er een ‘bijzonder schilderij’ van renoveren. We zijn benieuwd!

Vrijwilligers bedankt!
Zoals al onze evenementen, kan ook de Amsterdam City Walk niet bestaan zonder onze geweldige vrijwillige toppers. Jullie hebben ze vandaag gezien bij de stempel/uitdeelposten, bij de start en de finish, de infotent, maar ook achter de schermen zijn ze hard aan het werk geweest met de voorbereiding, opbouw en afbreken van alles rondom het evenement. We kunnen ze niet genoeg bedanken!

    

Lees hier het officiƫle persbericht.