• Nieuws
  • Met de trein naar de Amsterdam City Walk

Met de trein naar de Amsterdam City Walk

Het Olympisch Stadion is de startlocatie voor de 18, 21, 27 en 33 km en prima te bereiken met de trein en ligt op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Vanuit Noord-Holland neem je vanaf Amsterdam Sloterdijk metro 50 richting Gein. Vanaf Amsterdam Centraal reist u het beste met de Noord/Zuidlijn, metro 52 naar Station Zuid. De Stopera is de startlocatie voor de 12 km en ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Noord-Holland neem je de trein naar Amsterdam Centraal waar je overstapt op de tram richting Waterlooplein.

Let op: ProRail voert tijdens dit weekend op een aantal trajecten spoorvernieuwingen uit om de treinreis in de toekomst te verbeteren.

Tussen Alkmaar en Beverwijk en tussen Alkmaar en Zaandam rijden in beide richtingen geen treinen. Wel worden er bussen ingezet. Doorgaande reizigers tussen Zaandam en Alkmaar kunnen reizen met de snelbus, voor de tussengelegen station rijdt er een stopbus.

Vanuit alle andere richtingen rijden de treinen volgens de dienstregeling.

Plan jouw reis

Voor het meest actuele reisadvies check je kort van tevoren voor jouw vertrek de reisplanner op jouw telefoon.