• Nieuws
  • Wandelaars heel veel wandelplezier!

Wandelaars heel veel wandelplezier!

Vandaag klinkt het startschot van de vijfde editie van de Amsterdam City Walk. 14.000 wandelaars genieten vandaag van prachtige en veelzijdige routes door Amsterdam.

Vijf routes van 12, 18, 21, 27 en 33 km gaan langs verschillende historische plekken en gebouwen die zo kenmerkend zijn voor onze hoofdstad. De 18, 21, 27 en 33 km starten vanuit het Olympisch Stadion en de 12 km start vanaf de Stopera. Alle afstanden komen aan het einde van de dag samen bij het Olympisch Stadion waar wandelaars hun welverdiende medaille in ontvangst nemen en genieten van een echt Amsterdams feestje. Op de route komen wandelaars langs tal van bijzondere plekken als het Vondelpark, het Rijksmuseum, het Marineterrein, de Dam en andere Amsterdamse bezienswaardigheden.  

Namens de organisatie van Le Champion wensen wij jullie allemaal heel veel wandelplezier!

Bekijk onze Facebookpagina om niks te missen van de Amsterdam City Walk.