• Nieuws
  • Wat wordt jouw volgende wandelevenement?

Wat wordt jouw volgende wandelevenement?

Amsterdam Light Walk (27 december 2018)

Op 27 december vindt de Amsterdam Light Walk plaats. Tijdens deze avondwandeltocht wandel je door de rijk verlichte straten van Amsterdam. Het historische centrum licht tijdens de wintermaanden op en de wandeltocht neemt je mee langs versierde grachten, straten en verschillende kerstmarkten. De sfeer van de feestdagen hangt in de stad en als een van de hoogtepunten kun je alle lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival bewonderen. De Amsterdam Light Walk neemt je mee langs deze bijzondere locaties in de stad en biedt je een nieuwe kijk op deze bijzondere stad.

Meer info en inschrijven: https://www.amsterdamlightwalk.nl/

Egmond Wandel Marathon tegen Reuma (26 en 27 januari 2019)

Voor vele wandelaars is de Egmond Wandel Marathon tegen reuma hét begin van het nieuwe wandeljaar. De weersomstandigheden zijn nooit hetzelfde; het kan sneeuwen en koud zijn maar ook lenteachtig met een heerlijk zonnetje. Eén ding is in ieder geval altijd hetzelfde: het prachtige parcours langs het Noordzeestrand en door het Noordhollands Duinreservaat.

Meer info en inschrijven: https://www.egmondwandelmarathon.nl/

30 van Zandvoort (30 maart 2019)

Niet voor niets heet dit wandelevenement van Le Champion de 30 van Zandvoort. Al het unieke van de Noord-Hollandse badplaats en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route. Je wandelt over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg.

Meer info en inschrijven: https://www.30vanzandvoort.nl/

Wandelvierdaagse Bali (6 t/m 9 mei 2019)

In mei en juni kunnen wandelaars vier dagen wandelen in Bali. Wandelaars kunnen kiezen uit 12 of 20 km en lopen in een groep van 25 tot 30 personen. De wandelroutes gaan door terrasvormige rijstvelden, langs de hindoetempels. Kortom een indrukwekkende belevenis. 

Meer info en inschrijven: https://www.lechampion.nl/evenement/462/

Oer-IJ Expeditie (30 mei 2019)

Een ontdekkingswandeltocht door een bijna vergeten landschap, dat is de Oer-IJ Expeditie. In 2017 voor het eerst georganiseerd voor 2.500 wandelaars. Dit jaar voor de tweede keer waarbij er weer een nieuw thema aan de wandeltocht werd toegevoegd waardoor het ieder jaar weer een nieuwe wandeling wordt.

Meer info en inschrijven: https://www.oerijexpeditie.nl/

Plus Wandel4Daagse Alkmaar (19 t/m 22 juni 2019)

De Plus Wandel4daagse Alkmaar streeft ernaar onderscheidend te zijn ten opzichte van al bestaande vierdaagsen in het land. Een fantastische omgeving rondom Alkmaar staat garant voor dagelijks een unieke route vanuit een andere start- en finishplaats. De vierdaagse is ook bijzonder vanwege de mogelijkheid te kiezen uit vijf afstanden: 8,5 – 15 – 20 – 25 – 40 km.

Meer info en inschrijven: https://www.pluswandel4daagsealkmaar.nl/

Dam tot Dam Wandeltocht (21 september 2019)

Wil je een afwisselende route wandelen? Kies dan voor de Dam tot Dam Wandeltocht, je loopt van de Dam in Amsterdam naar de Dam in Zaandam. Bewoners moedigen de wandelaars enthousiast aan langs de route. De Dam tot Dam Wandeltocht is misschien wel het gezelligste wandelevenement van Nederland. Ruim 17.000 wandelaars finishen gezamenlijk in het Dam tot Dam Park in Zaandam. 

Meer info en inschrijven:  https://www.pinkribbondamtotdamwandeltocht.nl/