Goede doel

Wandel mee voor De Hollandsche Manege Amsterdam

 Dit jaar kun je als deelnemer van de Amsterdam City Walk een vrijwillige donatie leveren aan het project van Stadsherstel Amsterdam. Het opgehaalde bedrag gaat naar De Hollandsche Manege Amsterdam. 

 

Toekomst voor de Haarlemmerpoort

Stadsherstel Amsterdam kreeg de kans op de Haarlemmerpoort te kopen. Het gebouw verkeert op dit moment in slechte staat. Restauratie en herbestemming is dan ook hard nodig. Bij Stadsherstel staat een ambachtelijke restauratie en duurzaam behoud voorop in de plannen. Een belangrijke keuze van Stadsherstel is dat het gebouw niet wordt opgesplitst. Bij de overdracht lag een uitgewerkt plan met vergunning klaar, met op de begane grond horeca en woningen erboven. Stadsherstel neemt dit plan grotendeels over. Voor de restauratie kampt Stadherstel met een tekort. Een deel daarvan kregen zij al bij elkaar en zij geloven dat het ontbrekende bedrag met Amsterdamliefhebbers zoals jij bij kunnen een krijgen. Met elkaar maken we het verschil. Door ambachtelijke restauratie krijgt het monument zijn oorspronkelijke allure terug.

Stadherstel Amsterdam

In en rond Amsterdam heeft Stadsherstel meer dan 600 panden restaureert en een herbestemming gegeven. Naast Amsterdam woonhuismonumenten bouwde organisatie onder andere aan:
• Iconen in het straatbeeld;
• Landelijk gelegen forten met mooie sociale functies in de Stelling van Amsterdam;
• Stads- en dorpskerken die zij openstellen voor publiek; 
• En, heel belangrijk, minder opvallende monumenten, die het karakter van een stad of dorp uitstralen.
Al deze prachtige monumenten vertellen hun eigen verhaal van onze gezamenlijke geschiedenis.

2. Donaties voor Pifworld

Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jou in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven. 

Maak gratis jullie non-profit pagina aan via deze link. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Harmen via harmen@pifworld.com