Le Champion is stap voor stap bezig om alle fiets-, hardloop- en wandelevenementen zo duurzaam mogelijk te organiseren. Op deze manier kunnen wij sporters laten zien, dat Le Champion verantwoord omgaat met o.a. het milieu, water, afval en natuur om zo mee te werken aan een duurzame toekomst. Tijdens het jubileumweekend in Hotel Zuiderduin ontving directeur van Le Champion Ron van der Jagt uit handen van keurmeester Frans Verouden maar liefst drie certificaten voor het Dam tot Dam weekend met de Dam tot Dam Wandeltocht, de Dam tot Dam Fietsclassic en de Dam tot Damloop,  de TCS Amsterdam Marathon, de Amsterdam City Walk en de Amsterdam Light Walk. Deze certificaten tonen aan dat deze evenementen toekomstbestendig zijn. Directeur Ron van der Jagt is trots op deze certificaten: ‘Het is voor ons en de drie betreffende evenementen in Amsterdam een mooie erkenning en aanmoediging op het gebied van duurzaamheid!’