Bereikbaarheid startlocaties

Openbaar vervoer
Alle deelnemers aan de 17 km, 20 km, 26 km en 33 km starten de Amsterdam City Walk vanuit het Olympisch Stadion. Kom je uit de richting van Flevoland, Utrecht, Leiden of Schiphol? Pak de trein naar Station Amsterdam Zuid, vanaf daar reis je verder met Metro 50 of Metro 51 richting Isolatorweg. Stap uit bij halte Amstelveenseweg. Kom je uit de richting van Rotterdam, Den-Haag, Alkmaar, Zaandam of Hoorn? Stap uit op Station Sloterdijk en pak Metro 50 richting Gein. Stap uit bij halte Amstelveenseweg.

Wandelaars die ingeschreven staan voor de 10 km starten vanaf het Rembrandtplein, gemakkelijk te bereiken via het metrostation Waterlooplein. Vanaf daar is het enkele minuten wandelen naar het Rembrandtplein. Dit staat duidelijk aangegeven.

De 14 km start vanaf Ven Amsterdam (La Guardiaweg 5). Deze startlocatie is op wandelafstand van Station Sloterdijk.

Alle afstanden finishen op het Stadionplein voor het Olympisch Stadion.

Kijk voor alle dienstregelingen op www.9292ov.nl of www.ns.nl.
Met de auto en parkeren
We raden aan om met het openbaar vervoer te reizen. Kom je toch met de auto naar Amsterdam, kijk dan op www.amsterdam.nl/parkeren voor een overzicht van de openingstijden, locaties en tarieven van parkeergarages.

Let op: eerder communiceerden wij op deze website dat parkeren op Bedrijventerrein Schinkel (op 10 minuten wandelen vanaf het Olympisch Stadion) op zaterdag gratis is. Dit is niet langer zo. Ook op dit parkeerterrein geldt betaald parkeren.