Vrijwilligers

Mocht je niet kunnen of willen deelnemen aan de Amsterdam City Walk, maar wil je het evenement wel op een andere manier beleven? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! Het is natuurlijk ook leuk om je vriend, vriendin of kennis die meedoet tijdens deze wandeltocht aan te moedigen en gelijk een steentje bij te dragen aan de organisatie. Naast een hele gezellige dag, een lunchpakket (inclusief koffie en thee) ontvangen alle vrijwilligers het speciale herinneringsshirt van de Amsterdam City Walk.

Tijdens de Amsterdam City Walk worden de wandelaars op de drukke verkeerspunten door verkeersregelaars begeleid bij het oversteken. Verkeersregelaars krijgen vooraf een digitale instructie hoe te handelen in een aantal voorkomende gevallen. Ook de stempel- en verzorgingsposten worden bemand door vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers een stempel en versnapering ontvangen.  

 De parcoursleiders zorgen ervoor dat de route goed en duidelijk is uitgepijld. Ook dit wordt gedaan door ervaren vrijwilligers. Bij de start- en finishlocatie Olympisch Stadion is ook een groot aantal vrijwilligers actief. Zij zorgen bij de finish voor een goede doorstroming, het uitdelen van een traktatie en natuurlijk de welverdiende herinnering. Al met al zijn een kleine 100 vrijwilligers actief om dit evenement mogelijk te maken.

Zoals je kunt zien zijn vrijwilligers nodig voor een flink aantal taken. Wil je ook een bijdrage leveren aan de Amsterdam City Walk? Dan kun je via onderstaande button je aanmelden als vrijwilliger. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren. Wees verzekerd dat je ook als vrijwilliger een uiterst gezellige dag tegemoet gaat!

Wil jij als vrijwilliger helpen?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl
Ben jij al vrijwilliger?