Inschrijven

Amsterdam is een stad die je op veel manieren kunt beleven. Door te kijken, te luisteren én te proeven. Dit komt tijdens de Amsterdam City Walk allemaal samen. De Amsterdam City Walk is een echte Amsterdam Experience, geschikt voor elk wandelniveau. Je hebt de keuze uit 10, 14, 17, 20, 26 en 33 km.

Inschrijving gesloten
De inschrijving voor de 8e editie van de Amsterdam City Walk is gesloten. Ben je nog op zoek naar een startbewijs of kun je helaas niet deelnemen en wil je je startbewijs verkopen? Bekijk dan onze Vraag en aanbod-pagina.
Amsterdam City Walk

Ga jij voor 10, 14, 17, 20, 26 of 33 km?

Inschrijving gesloten

Ben jij er ook bij?

Beleef de Amsterdam Experience met ons mee!

Inschrijving gesloten

Tarieven

10 km € 12,-
14 km  € 13,-
17 km € 14,-
20 km € 15,-
26 km € 16,-
33 km  € 17,-
Wandelshirt € 13,50

Extra te bestellen


Wandelshirt

Meer informatie
Le Champion lidmaatschap

Meer informatie
Medaille-inleg
Na afloop ontvang je een mooie medaille als herinnering aan jouw wandelprestatie. Geef jouw herinnering aan de Amsterdam City Walk een extra persoonlijk karakter en kies voor de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam. 

Bestel deze unieke extra service bij jouw inschrijving en je ontvangt kort na de Amsterdam City Walk jouw persoonlijke gegraveerde inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts € 6,00 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de inleg voor de medaille alsnog bestellen? Dan kun je hier een nabestelling plaatsen. Bij nabestelling zijn de kosten € 7,00 (incl. verzendkosten) per inleg voor de medaille.