Inschrijven

Wil jij Amsterdam op een unieke manier beleven? Schrijf je dan nu in voor de Amsterdam City Walk op zaterdag 15 oktober 2022!

De Amsterdam City Walk is een echte Amsterdam Experience, geschikt voor elk wandelniveau. Je hebt de keuze uit 10, 14, 17, 20, 26 en 33 km. Langs alle zes de routes is volop entertainment te vinden zodat je Amsterdam op zijn mooist ervaart.
Amsterdam City Walk

Nu inschrijven

Tarieven

10 km € 12,-
14 km  € 13,-
17 km € 14,-
20 km € 15,-
26 km € 16,-
33 km  € 17,-
Wandelshirt € 13,50

Extra te bestellen


Wandelshirt

Meer informatie
Le Champion lidmaatschap

Meer informatie
Medaille-inleg
Na afloop ontvang je een mooie medaille als herinnering aan jouw wandelprestatie. Geef jouw herinnering aan de Amsterdam City Walk een extra persoonlijk karakter en kies voor de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam. 

Bestel deze unieke extra service bij jouw inschrijving en je ontvangt kort na de Amsterdam City Walk jouw persoonlijke gegraveerde inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts € 6,00 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de inleg voor de medaille alsnog bestellen? Dan kun je hier een nabestelling plaatsen. Bij nabestelling zijn de kosten € 7,00 (incl. verzendkosten) per inleg voor de medaille.