• Nieuws
  • Heel veel wandelplezier

Heel veel wandelplezier

12.000 wandelaars genieten vandaag van hun eigen Amsterdam Experience tijdens de 6e editie van de Amsterdam City Walk. Deze wandeltocht laat wandelaars alle Amsterdamse iconen zien. De afstanden gaat onder andere langs het Rijksmuseum, over de Magere Brug en door het Vondelpark.

De 6 verschillende afstanden van 10, 14, 17, 20, 26 en 33 km hebben ieder hun eigen karakter. De 10 km gaat van start bij de Stopera, de nieuwe 14 km afstand begint bij Ven Amsterdam en wandelaars van de 17, 20, 26 en 33 km zetten hun eerste meters in het Olympisch Stadion. Alle afstanden finishen op het Stadionplein bij het Olympisch Stadion. Hier kunnen wandelaars nagenieten van een prachtige wandeldag en nog een dansje wagen op echt Amsterdamse muziek. Amsterdamser kun je het vandaag niet krijgen!

Namens de Le Champion willen wij iedereen heel veel wandelplezier wensen!

Bekijk onze Facebookpagina om helemaal niks te missen van het wandelevenement.