Extra te bestellen

Kom volledig in de Amsterdamse sferen tijdens de Amsterdam City Walk. 

Inbegrepen bij jouw inschrijving

Wij zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. Jouw startbewijs en stempelkaart krijg je uiterlijk een week voor het evenement thuisgestuurd. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, want bij wandelen hoort ook lekker smullen! Wat dacht je van een blokje kaas of een typsiche Kesbeke augurk? Er zijn diverse stempelposten waar jij kunt eten en drinken. En uiteraard staan wij bij de finish op jou te wachten met die felbegeerde medaille en wandelsticker! 

Bij jouw inschrijving is inbegrepen: 

  • Voor de start
    Startbewijs en een stempelkaart in de vorm van een uitklapbrochure met alle deelnemersinformatie.
  • Onderweg
    Volledig uitgepijlde routes, uitgebreide verzorging bij stempelposten en medische voorzieningen.
  • Na de finish
    Herinneringsmedaille en social media service.

Medaille-inleg

Na afloop ontvang je een mooie medaille als herinnering aan jouw wandelprestatie. Geef jouw herinnering aan de Amsterdam City Walk een extra persoonlijk karakter en kies voor de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam. 

Bestel deze unieke extra service bij jouw inschrijving en je ontvangt kort na de Amsterdam City Walk jouw persoonlijke gegraveerde inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts €5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de inleg voor de medaille alsnog bestellen? Dan kun je hier een nabestelling plaatsen. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (incl. verzendkosten) per inleg voor de medaille.

Wandelshirt

Je bestelt het wandelshirt voor slechts € 12,50 bij jouw inschrijving voor de Amsterdam City Walk. Tijdens het evenement zijn er – zolang de voorraad strekt – ter plekke nog wandelshirts te koop voor € 15,00 per shirt. Door zijn ademende werking wordt dit drypower shirt niet vochtig, voelt het heerlijk zacht en comfortabel aan, krimpt niet en hoeft niet gestreken te worden. Dit jaar kun je kiezen uit een damesshirt (S/36-XXL/44) of uit een herenshirt (S-XXL). Het herenshirt heeft een ronde hals en het vrouwenshirt heeft een V-hals. 

Binnenkort verschijnt hier het wandelshirt van 2021. 

 

 

Lid worden Le Champion

Ben jij een échte wandelfan en wil jij meedoen aan de mooiste wandelevenementen? Word dan lid van Le Champion en ontvang vier keer per jaar het Le Champion magazine en korting bij diverse speciaalzaken. Bekijk hier alle informatie over lid worden.