• Nieuws
  • Startbewijs vraag & aanbod

Startbewijs vraag & aanbod

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een startbewijs voor de Amsterdam City Walk? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep. Het overdragen van de startbewijzen is mogelijk t/m 18 oktober 11.59 uur

Startbewijs overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw startbewijs wil overnemen of die juist voor jou een startbewijs in de aanbieding heeft, dan kun je het startbewijs op een andere naam zetten. Het overdragen gaat via je persoonlijk account. Kies in je account voor de optie ‘overdracht starten’. Het wachtwoord voor je account heb je in de bevestigingsmail van je inschrijving ontvangen.

Geen nieuwe meldbrief
Let op! Er wordt geen nieuwe meldbrief opgestuurd naar de nieuwe deelnemer. De vorige deelnemer ontvangt de meldbrief, waarmee de stempelkaart voor de eerste dag opgehaald kan worden, per post. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de fysieke overdracht van de meldbrief. Le Champion bemiddelt in geen enkel geval wanneer je als nieuwe deelnemer de meldbrief niet ontvangt.